• Snelle levering!
  • Voor bedrijf en particulier!
  • Bedrukken kledij mogelijk!

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende betaalopties die wij aanbieden.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via info@bouwkledij.nl

Betaalopties

iDEAL
De meest gekozen betaaloptie is iDEAL waarbij je het bedrag online overmaakt via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij ontvangen daarop een bevestiging van deze betaling. Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Friesland Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.
Creditcard: Eurocard, Mastercard en Visa
Betalen met je creditcard kan bij ons door je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in te vullen. Het versturen van je creditcardgegevens is veilig omdat onze webwinkel ssl-beveiligd is. Je bestelling wordt dan door ons verwerkt en de betaling wordt via onze betaalprovider Mollie verwerkt.
Klarna
Achteraf betalen biedt u de mogelijkheid om pas te betalen nadat u de bestelling hebt ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
Bedrijven die al vaker bij ons op rekening hebben gekocht, kunnen op rekening kopen. Bedrijven die niet eerder bij ons gekocht hebben kunnen na een krediet check ook op rekening kopen. Hiervoor moet je eerst een KvK uitreksel mailen naar info@bouwkledij.nl. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na goedkeuring.
Betalingen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum binnen te zijn, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.